FOTOOS - Momenten vastleggen. Herinneringen bewaren.
Of het een bijzondere gebeurtenis is of een portretsessie op je favoriete plek, mijn foto’s helpen je deze speciale momenten nog jarenlang te koesteren.

Een beeld dat én de sfeer van die mooie dag én je persoonlijkheid laat zien. Dat is het verschil tussen een snapshot en een echte foto.

Mijn specialiteit is portret- en bruidsfotografie. Ik heb veel portretten gemaakt. Van new born baby's tot aan senioren. Dat vind ik prachtig werk. Ook werk ik regelmatig met modellen. Indien meegeboekt bij een fotoshoot, kan ik beschikken over een vaste visagiste/hairstyliste.

Een huwelijk te mogen vastleggen is en blijft een feestje; ik ben elke keer nog weer ontroerd bij de ceremonie. Ik fotografeer wat ik zie, de journalistieke manier. Je hoeft bij mij niet constant te poseren, al is t soms wel gewenst. Ik let op detail en emoties. FOTY Awards: Freelancer of the Year 2014
Ik heb mee gedaan met de FOTY Awards. Een Award voor die freelancer.zzp-er die de meeste stemmen wist te vergaren, door stemmen, beoordelingen van klanten, een videopitch en een beoordeling van een professionele jury (ING Bank, ZIGGO en veel meer). Zo'n 5000 freelancers/zzp-ers hebben meegedaan en ik ben geeindigd op de 21ste plaats! Daar ben ik heel erg trots op!

Naast fotograaf ben ik ook beeldend kunstenaar. Ik mag graag met mijn fotoos spelen, zoals ik dat noem. Mijn kunstwerk is te vinden op de speciale site daarvoor bij www.paulilangbein.exto.nl

 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint