FOTOOS - Momenten vastleggen. Herinneringen bewaren.
Neem contact op
Bedankt voor je bezoek aan mijn website. Ik werk graag met mensen samen om die bijzondere momenten vast te leggen. Het is zo’n prachtige ervaring om mee te maken tijdens een gebeurtenis of portretsessie. Zeker omdat ik weet dat ik help een eenmalig moment te bewaren.

Als je t formulier invult kun je een bericht achterlaten. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Email:
Telefoon:
Reacties:
 
 
 
2017  

Een bijzonder jaar
Het jaar 2017 zal ik niet snel vergeten. De belangrijkste gebeurtenis voor mij, daar sta ik meteen maar even bij stil. Het overlijden van mijn moedertje. Al een tijdje vroeg ik mezelf in vertwijfeling af, hoelang dat lieve mensje nog moest doorgaan. Maar toen uiteindelijk in november van dit jaar de laatste dagen ingingen en ik me dat realiseerde, was het toch nog te vroeg. Op 20 november is mijn lieve moedertje overleden. Uiteindelijk zachtjes, in de haar gegeven slaap. Dankbaar ben ik dat zij 59 jaar lang mijn moedertje is geweest. Het kost mij nog dagelijks moeite om zonder haar verder te gaan, zonder mijn gezin waar ik zo liefdevol in geboren ben. Ik ben de laatste Musketier.
Wel met een evenzo liefdevolle assistent Musketier, zoals Frank zichzelf heeft benoemd. In een van de laatste dagen waren we bij mijn moedertje, zoals zo vaak noemde ik ons de 2 Musketiers, dat vond ze prachtig. Maar…ze wees op Frank en zei… hij mag er ook bij. Vandaar dat Frank bevordert is tot assistent Musketier. Een betere kon ik me niet wensen. Samen strijden wij verder op het terrein van verzorging geven, op welke manier dan ook, aan hen die we liefhebben.

Zakelijk was 2017 een goed jaar. Een aantal prachtige en leuke bruiloften mogen fotograferen. Bijzonder vind ik dit jaar dat daar ook oudere bruidsparen tussen zaten. Nieuwe liefdes gevonden op een latere leeftijd, net als Frank en ikzelf, is zo mooi om te zien. De liefde spat er dan echt af. Je hebt beiden al wat meegemaakt, hebt nog bewuster een keus gemaakt om de rest van het leven met elkaar te delen. Ik vind het heel bijzonder daarvan getuige te mogen zijn. Ook zijn er een aantal bruidsparen van voorgaande jaren (weer) ouders geworden. Ook superleuk om dat te volgen. En vaak mag ik dan de Bolle Buik shoot en de Newborn shoot doen. Kikkuhhhhh.

Mijn Foto Art krijgt steeds meer vorm. De natuur speelt daar vaak een grote rol in.  En ik ben trots te kunnen zeggen dat er in 2018 al 2 exposities ingepland staan. En portretfotografie niet te vergeten, mijn meest favoriete tak van de fotografie.
In 2018 ga ik zeker daarmee allemaal verder, ook gaat er aan het einde van 2018 een flinke ommezwaai komen. Op 5 november 2018 hoop ik 60 jaar te worden. En ik heb mezelf altijd voorgenomen om dan met pensioen te gaan. Dus dat ligt in de planning. Natuurlijk stop ik dan niet met fotograferen, dat zou ik niet kunnen! Welke vorm het allemaal gaat krijgen, dat zal zich nog uitwijzen.


2018 brengt al 2 exposities, wat ik super leuk vind. En ik heb ook al wat opdrachten mogen boeken. Maar er kan nog wel iets bij hoor.
Ik ga mijn uiterste best doen om ook van 2018 een fantastisch jaar te maken. Privé doe ik dat natuurlijk samen met Frank. Maar zakelijk heb ik u allemaal nodig.  
Hoe? Nou... ZO: 
 
Kom terug, deel me op Facebook, tag me op Facebook in mijn fotoos, draag me voor bij vrienden en familie, noem mijn naam voor zakelijke opdrachten en vertel over me bij aanstaande bruidsparen. Dan beloof ik dat ik volgend jaar weer zo'n lijstje geef en gaan we samen kijken of t geëvenaard is, of zelfs overtroffen! 
 
Hartelijk bedankt voor uw vertrouwen in 2017 
 

 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint