FOTOOS - voor alle herinneringen
Neem contact op
Gelieve het formulier hieronder invullen om toegevoegd te worden aan mijn klantenlijst en/of om uw bericht achter te laten. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Email:
Telefoon:
Reacties:
 
 
 
 
 
Samenwerkingen tbv huwelijk:
http://www.yourweddingcar.company/Home/


2016: Een jaar vol mooie gebeurtenissen 
Het jaar 2016 zal ik niet snel vergeten. Zowel zakelijk als privé was het een SUPER MOOI jaar. 
Frank en ik groeien steeds meer naar elkaar toe; het lijkt soms alsof we nooit zonder elkaar zijn geweest. Dat soort liefde en verbondenheid gunnen we iedereen. En we hebben mogen meemaken dat het om ons heen ook idd een aantal keren is gebeurd! Zo geweldig om te zien.
We hebben weer een aantal uitstapjes gemaakt in ons mooie Nederland, van Hoorn, naar Zeeland en Hellevoetsluis en veel op de Veluwe. We raken steeds meer bekend als een Bourgondisch paar dat van het goede leven geniet. Mooie wandelingen maken, samen op vakantie met schoonma en bonusdochter. Zowel mijn moeder als Frank zn moeder zijn verhuist dit jaar. Dat gaf wel wat stress, maar is uiteindelijk een super goede keuze geweest voor ons allemaal. Frank die dit jaar Abraham heeft gezien en een week vol feestelijkheden kreeg. En zijn mooie nieuwe vogelkooi.
Helaas hebben we ook dit jaar weer afscheid moeten nemen van een aantal dierbaren. Hoe triest ook, ook dat hoort bij het leven.
Maar ook hebben we nieuwe mensen mogen ontmoeten, die ons hopelijk mooie dingen gaan laten zien.
Zakelijk was 2016 een heerlijk jaar. Ik heb mijn aandacht weer wat meer naar de kunst kant verlegd en ben van plan dit de komende jaren voort te zetten. Twee prachtige projecten heb ik mogen maken. De een nog wachtend op het juiste moment om naar buiten te brengen, de ander “as-we-speak” in een expositie bij niemand minder dan Endemol Shine. Een prachtige kans die uitmonde in een heerlijke uitdaging en een groot succes. Dat smaakt naar meer! 
Bij elkaar opgeteld heb ik de volgende successen mogen behalen: 
10 bruiloften
 
1 preweddingshoot
 
6 bruidsfotoboeken
 
24 Prive fotoshoots
 
4 newborn fotoshoots
 
2 minifotoshoots 10-10-10
 
16 TFP fotoshoots
 
6 Zakelijke fotoshoots
 
8 Photo Walks
 
2 Kunst projecten
 
1 Expositie
 
 
2017 mag van mij nog wel een beetje meer richting kunst en exposeren gaan...
Ik ga mijn uiterste best doen om ook van 2017 een fantastisch jaar te maken. Privé doe ik dat natuurlijk samen met Frank. Maar zakelijk heb ik u allemaal nodig.  
Hoe? Nou... ZO: 
 
Kom terug, deel me op Facebook, tag me op Facebook in mijn fotoos, draag me voor bij vrienden en familie, noem mijn naam voor zakelijke opdrachten en vertel over me bij aanstaande bruidsparen. Dan beloof ik dat ik volgend jaar weer zo'n lijstje geef en gaan we samen kijken of t geëvenaard is, of zelfs overtroffen! 
 
Hartelijk bedankt voor uw vertrouwen in 2016 


 
 
“Op alle rechtsbetrekkingen van Fotoos voor alle Herinneringen zijn de Algemene Voorwaarden van  FOTOOS VOOR ALLE HERINNERINGEN gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere onder nummer 52158160. Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.”
Fotoos voor alle Herinneringen is ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel te Almere onder nummer 52158160. Beeldmateriaal van 'Fotoos voor alle Herinneringen' mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van 'Fotoos voor alle Herinneringen'.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint